*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: NOVE TV NOVELE Wed Jan 14, 2009 6:27 am | |
| Da li ste kupili nove tv novele? Ja jesam i bas su extra! Bas mi je zao zbog anny. Posle cu napisati to sve u ovu temu! | |
|
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: NOVE TV NOVELE Wed Jan 14, 2009 7:21 am | |
| U nowim TV NOWELAMA:
ZBOGOM,RBD!!! 10.000 fanowa uz suze se oprostio sa woljenim ''Buntownicima!''
*****REBELDEMANIJA***** -Koncertom pred desetak hiljada fanowa u ''Beodradskoj areni'', popularni ''buntownici'' pozdrawili se sa publikom u Srbiji!!! -Prica se da owo nije poslednja turneja i da ce grupa odrzati bar jos jedan koncert u Srbiji,ali to je bar za sada pusta zelja fanowa! -Anahi ''prosetala'' oziljak -Dulce se ubucila -Ljubaw opet cweta! (Dul y Ucker) -Hwala, RBD! (fanowi se zahwaljuju) -Modni ziri: Dulce kao na vasaru! | |
|
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: NOVE TV NOVELE Wed Jan 14, 2009 4:41 pm | |
| | |
|
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: NOVE TV NOVELE Thu Jan 15, 2009 7:38 am | |
| | |
|
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: NOVE TV NOVELE Fri Jan 16, 2009 12:19 pm | |
| | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: NOVE TV NOVELE Sat Jan 17, 2009 8:53 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: NOVE TV NOVELE | |
| |
|