???? Гост
| Наслов: TV NOVELE!!!!!! Wed Nov 05, 2008 2:21 pm | |
| OVDE NAS OBAVESTITE,NAPISITE ILI KOMENTARISITE TEXTOVE O RBD |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE!!!!!! Sat Nov 08, 2008 6:43 am | |
| U NOVIM TV NOVELAMA IMA NESTO O RBD!
MAITE PERONI-''PRAVA SAPUNICA''! U DECEMBRU PONOVO U BEOGRADU! ALFONSO HERRERA-''SHVATIO SAM KOLIKO VREDI ZIVOT''! CHRISTIAN CHAVEZ-''BORBA PROTIV HIV-A''! DULCE MARIA-''KRIJE NOVOG DECKA''! ALFONSO HERRERA-''STA JE SPOPALO MIGELA''? MAITE PERONI-''NEKE PTICE NIKAD NE POLETE''! ANAHI VS KENIJA ANAHI-''USKORO TRUDNA''! PONCHO I DULCE-''NIKAD VISE ZAJEDNO''! TOP LISTA-RBD ''SOLO QUEDATE EN SILENCIO'' NA PRVOM MESTU-1103 GLASA! MODA-MAITE PERONI NA 5 MESTU! | |
|
ENA* Junior Member
Број порука : 159 Age : 29 Локација : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Humor : xaxaxaxaxaxaxa Nesto o meni.. : Caos,ja sam Milena,iz KG-a sam,95. sam godisxte.Mrzim dwolicxne osobe.Obozxawam da slusxam muziku,gledam filmowe,wisim po netu,da izlazim sa drusxtwom.......... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Fuera,Salvame,Wanna play,Enamorada,Plastico,Dance,Este corazon,Nuestro amor..............ma swe ih wolim Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 23.10.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE!!!!!! Mon Nov 24, 2008 6:21 am | |
| 1. DECEMBRA IZLAZI RBD TEVENOVELE SPECIJAL I IMACE SVE STO JE VEZANO ZA RBD.JA JEDVA CEKAM DA IZADjE. | |
|
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE!!!!!! Fri Jan 09, 2009 3:06 pm | |
| U NOWOM BROJU TV NOWELE!!!!!!!! -ZBOGOM,RBD! 10.000 FANOWA UZ SUZE SE OPROSTIO SA WOLJENIM ''BUNTOWNICIMA'' -SMS ANKETA: DA LI CE BITI NOWOG KONCERTA RBD U SRBIJI? DA ILI NE? -REBELDEMANIJA: KONCERTOM PRED DESETAK HILJADA FANOWA U ''BEOGRADSKOJ ARENI'' POPULARNI ''BUNTOWNICI'' POZDRAWILI SU SE SA PUBLIKOM U SRBIJI!!!! -ANAHI ''PROSETALA'' OZILJAK -DULCE SE UBUCILA -LJUBAW OPET CWETA? (DUL Y UCKER) -STA POSLE? (RBD) -HWALA RBD!!!!!!! (FANOWI) -TOP LISTA: 1.RBD-''SOLO QUEDATE EN SILENCIO''-NA PRWOM MESTU SA 1059 GLASOWA -MODNI ZIRI: DULCE MARIA (2)-KAO NA WASARU! I TO JE SWE O RBD IZ NOWIH TV NOWELA! NEMA NIJEDAN RBD POSTER | |
|
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE!!!!!! Thu Feb 05, 2009 1:38 pm | |
| JESTE KUPILI NOWE TW NOWELE??? | |
|
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE!!!!!! Thu Feb 05, 2009 1:46 pm | |
| | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE!!!!!! Fri Feb 06, 2009 2:42 am | |
| - ~*Anahi princess*~ ::
- Da..... Uzas
| |
|
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE!!!!!! Fri Feb 13, 2009 6:58 am | |
| - *~Los A~*- Admin* ::
- ~*Anahi princess*~ ::
- Da..... Uzas
| |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: TV NOVELE!!!!!! | |
| |
|