ENA* Junior Member
Број порука : 159 Age : 29 Локација : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Humor : xaxaxaxaxaxaxa Nesto o meni.. : Caos,ja sam Milena,iz KG-a sam,95. sam godisxte.Mrzim dwolicxne osobe.Obozxawam da slusxam muziku,gledam filmowe,wisim po netu,da izlazim sa drusxtwom.......... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Fuera,Salvame,Wanna play,Enamorada,Plastico,Dance,Este corazon,Nuestro amor..............ma swe ih wolim Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 23.10.2008
| Наслов: TV NOVELE-REBELDE SPECIJAL Sat Nov 29, 2008 5:50 am | |
| LjUDI EVO NEKE STVARI KOJE CE IMATI U TV NOVELAMA-RBD SPECIALU TV Novele Specijal REBELDERBDmanija je počela!OBAVEZNA LEKTIRA PRED KONCERT 18. DECEMBRA! [b]WIN!Nauči da igraš kao RBD! Prvih deset fanova dobiće plesni kurs u školi Trik FX! Pošalji tvn rbd ples, svoje ime prezime i grad, na broj 6945. Cena poruke iznosi 20 din + PDV i važi za korisnike MT:S i Telenor mreže. KONCERT! KONCERT! KONCERT! KONCERT!Oproštajna turneja!Nakon što su sporazumno odlučili da RBD prestane da postoji, članovi grupe dogovorili su se da još jednom obiđu svet i pozdrave se sa vernim obožavaocimaIako su godinama isticali da su presrećni zbog toga što rade zajedno i da ne žele nikada da se raziđu, članovi grupe RBD ipak su na kraju doneli drugačiju odluku! Svega nekoliko nedelja pre... Ekskluzivni intervju - ANAHI PORTILJO odgovara na pitanja čitalaca!Želim da rodim dete!Ani otkriva svoje planove, po čemu bi želela da ostane upamćena, da li je Pončo još privlači...Da li si nekad poželela da budeš muško?Ani: Jesam, kad god mi je došlo nekog da istučem, bilo mi je jako krivo što sam žensko i što sam ovako sitna, jer da nisam, pokazala bih tom nevaljalcu gde mu je mesto (smeh)... WWW.FACEBOOK.COM WWW.FACEBOOK.COM WWW.FACEBOOK.COMPostani prijatelj svojim idolima!Opšta ”pomama” za čuvenim sajtom www.facebook.com nije zaobišla ni megapopularne buntovnike! Naime, i članovi grupe RBD, kao i ostali glumci iz serije ”Rebelde”, imaju svoje naloge na ovom portalu, putem kojih svakodnevno komuniciraju sa prijateljima, ali i fanovima. Upravo zbog ”preopterećenih naloga”, odnosno nekoliko hiljada prijatelja na listi, neki od njih napravili su i svoje privatne profi le, koji su zaključani za širu javnost, a jedini način da se nađete na njihovoj friend listi jeste da vas preporuči neko ko im je već prijatelj. Mi smo se dokopali njihovih tajnih naloga i prenosimo vam kako izgledaju, kao i koje fotografi je drže u svojim albumima! Takođe, samo za vas, pretražili smo njihove fan stranice na fejsbuku, u koje svako... Odaberi svoj buntovnički stil!Samo za muške oči! Seksi buntovnice!Gotovo sve glumice iz serije ”Rebelde” slikale su se obnažene za muške magazine pokazavši tako svoju lepotu u punom sjajuZa razliku od devojaka koje karijeru grade svlačenjem ”bez povoda”, sve ove dame prvo su se dokazale kao glumice i pevačice, a tek onda rešile su da pokažu svoje čari slikajući se za časopise namenjene muškarcima. Zanimljivo je da su se gotovo sve glumice iz serije ”Rebelde” fotografi - sale za takvu vrstu magazina, a neke čak i više puta. Za pojedine lepe ” buntovnice” ljudi... mega posteriExtraKalendar za 2009. Raspored Časova NAPELTNICE ZA SVESKE +++MNOOOGO postera za tvoju sobu! | |
|
RBD-Anahi girl 4EVER New Member
Број порука : 38 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 23.10.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE-REBELDE SPECIJAL Sat Nov 29, 2008 6:09 am | |
| Owo je stwarno EXTRA!!!El decembra izlazi owaj broj? | |
|
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE-REBELDE SPECIJAL Sat Nov 29, 2008 6:44 am | |
| | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE-REBELDE SPECIJAL Sun Nov 30, 2008 7:44 am | |
| DA EXTRA JE! A I ZASAO JE I ALBUM ZA SLICICE! | |
|
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE-REBELDE SPECIJAL Fri Dec 05, 2008 10:13 am | |
| | |
|
LocaPorUcker New Member
Број порука : 75 Age : 29 Локација : Na nudistickoj plazi sa Dijegom. XD Job/hobbies : Gluma Humor : XD Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 21.11.2008
| Наслов: Re: TV NOVELE-REBELDE SPECIJAL Sat Dec 06, 2008 9:50 am | |
| ja sam uzela,ali me nervira sto je onaj kreten sto umislja da je nekakav stilista dao Uckeru 2 za stiling. uffffffffff kako me je iznervirao. msm ne treba da gleda sta je obukao,nego kako mu stoji to sto nosi. !!!!!!!!!! | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: TV NOVELE-REBELDE SPECIJAL | |
| |
|