| !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
+4Malla ♥Annie Mi Vida♥ *~ Andja ~* *~Los A~*- Admin* 8 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 5:58 am | |
| jao, ja stv ne znam, moramo se dogovoriti sa milicom, aona naj voli poncha, znaci vise i od anny, tako da moramo nes da smislimo ad svima odgoara!! | |
|
| |
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 5:59 am | |
| pa dobro... videcemo dok ona dodje..! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 6:03 am | |
| | |
|
| |
~Princess Anahi~ ♥admin♥
Број порука : 63 Age : 33 Nesto o meni.. : Zivim za rbd :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe ali ajde Para olvidarte de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 19.06.2009
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 6:03 am | |
| najbolje je(po meni)da bude o 2-3 clana | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 6:05 am | |
| Ja msm da nije jer sa tim ne mozeo da budemo offi.. :) | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 6:10 am | |
| E pa ad, onda en mozemo ad budemo offi, a ja ne bi o ponchu, nzm, bzv, aj nes da smislimo sto niko nema!!!!! | |
|
| |
~Princess Anahi~ ♥admin♥
Број порука : 63 Age : 33 Nesto o meni.. : Zivim za rbd :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe ali ajde Para olvidarte de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 19.06.2009
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 6:10 am | |
| a swi imaju swe(ako mislis na rbd) | |
|
| |
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 6:11 am | |
| pa da, a kako en mzoemo ad budemo offi kada ima o tri clana 4um?? | |
|
| |
~Princess Anahi~ ♥admin♥
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 6:12 am | |
| | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 30, 2009 7:28 am | |
| ne shvatam vas.... o cemu vi to pricate... mozete samo da budete offi kada ste o jednom clanu napravili fan club, ili o celoj grupi(pre nego sto se raspala) a kada imate neku traumu ili je o vise osoba ne mozete biti offi.... | |
|
| |
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wed Jul 01, 2009 7:28 am | |
| Ewo mene,ja sam Milica,a ne Micka! E owako ja bih da bude o Anahi,Dulce i Ponchu ili o Anahi i Dulce!!! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wed Jul 01, 2009 7:39 am | |
| a meni je to bzvz... msm da bude o dve ili tri osobe... najbolje je kada je o jednoj... a o muskima ima najmanje.... :) tako da sam ja za Poncha... | |
|
| |
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wed Jul 01, 2009 7:48 am | |
| Pa i ja sam za Poncha ali Micka ga ne woli,pa ce se ljutiti,naprawicemo glasaanje,pa neka swi glasaju pa cemo odluciti!! | |
|
| |
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wed Jul 01, 2009 8:02 am | |
| Pa ja bih da bude o Ponchu ili o Anahi i Dulce | |
|
| |
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wed Jul 01, 2009 8:30 am | |
| Ne znam bb! Moram da widim sa drugom adminkom,i treba da se glasa,ali najbolje je da bude o Dul i Anny,posto druga glawana adminka nece hteti o Ponchu,pa zato!!!! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thu Jul 02, 2009 4:21 am | |
| ali ako vecina kaze da bude o Ponchu onda bi bilo logicno da bude o Ponchu... | |
|
| |
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thu Jul 02, 2009 4:25 am | |
| ok, aj sam micka, i ako bas toliko volite i hocete poncha neka bude o ponchu!!! Jel moze????? Aj ad se dogovorimo pa da poslako renovieramo, svi mi potvrdite u glasanju da li ad bde o ponchu znaci ono kao da ili ne, i ako vise od 7glasa za da onda ga momentalno menjamo i pravimo skoro sve novo i bolje, posto ej sophia otisla na more, nju cemo za sada da skinemo sa pozicije a kada krene renoviranje, admin postaje zaljubljena mava ako se i dalje bude trudilakao i pre, mora samo malo vise!!! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thu Jul 02, 2009 4:27 am | |
| ja sam tamo glasala za Poncha... :) jer njegovih je foruma najmanje... :) a naravno da cu da se trudim... :) | |
|
| |
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thu Jul 02, 2009 4:29 am | |
| Pa samo se ti trudi da doneses novosti o clanovima i da pises po 4umu jer ti je [pozicija admina an dohvat ruke, samo terba da se jos malo vise potrudis bb!!!! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thu Jul 02, 2009 4:38 am | |
| pa da znam to.. :) ali ja i kada donosim niko ne pise u njima.... :) | |
|
| |
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thu Jul 02, 2009 4:39 am | |
| E pa tako ti je to, ali samo se ti trudi, ima i nekih kao sto sam aj da pogledaju barem!! | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} ♥admin♥
Број порука : 729 Age : 29 Локација : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo Nesto o meni.. : hola,zovem se Bozana Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : carino mio,aun hay algo,money money,tras de mi... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 05.07.2009
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sun Jul 05, 2009 7:17 am | |
| ja sam tu za sve sto vam treba | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| !!!!!!!!!!!!!!!!WELIKO RENOWIRANJE 4UMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|