| Menjanje 4uma...... | |
|
|
U kogfa da promenimo 4um/? | Anahi | | 0% | [ 0 ] | Maite | | 0% | [ 0 ] | Dul | | 0% | [ 0 ] | Poncho | | 67% | [ 4 ] | Ucker | | 33% | [ 2 ] | Chris | | 0% | [ 0 ] | Traume(navedi koju) | | 0% | [ 0 ] | nesto drugo, navedi sta | | 0% | [ 0 ] |
| Укупно гласова : 6 | | |
|
Аутор | Порука |
---|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Menjanje 4uma...... Wed Jul 01, 2009 7:39 am | |
| U koga da promenimo 4um?? | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Menjanje 4uma...... Wed Jul 01, 2009 7:41 am | |
| | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Menjanje 4uma...... Wed Jul 01, 2009 7:50 am | |
|
Последњи изменио *~Los A~*- Admin* дана Wed Jul 01, 2009 10:14 am. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
~Princess Anahi~ ♥admin♥
Број порука : 63 Age : 33 Nesto o meni.. : Zivim za rbd :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe ali ajde Para olvidarte de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 19.06.2009
| Наслов: Re: Menjanje 4uma...... Wed Jul 01, 2009 7:52 am | |
| | |
|
| |
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Menjanje 4uma...... Wed Jul 01, 2009 7:58 am | |
| Pa i ja glasam za Poncha,zato sto ima malo 4uma o njemu! A mozda bi mogli i o Anny | |
|
| |
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: Menjanje 4uma...... Wed Jul 01, 2009 8:00 am | |
| Obwio o Ponchu!!! Ili o Los A | |
|
| |
| Наслов: Re: Menjanje 4uma...... Wed Jul 01, 2009 10:15 am | |
| JA sam Mica i glasam za Dul, Anny i Poncho!!! Ili Poncho, Uckek, i dul ili anny!!!(ili samo poncho i ucker) | |
|
| |
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: Menjanje 4uma...... Thu Jul 02, 2009 11:51 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Menjanje 4uma...... | |
| |
|
| |
| Menjanje 4uma...... | |
|