Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Anahi Rocks Serbia Official Fan Club Sun Jun 07, 2009 7:44 am | |
| Anahi Rocks Serbia Forum Oficijalnog Fan ClubaAdresa Foruma je: www.anahirocks-serbia.forumotion.netSajt Fan Kluba je u izradi Da biste se uclanili u fan club posaljiteIme i prezime Datum rodjenja Drzava i grad E-mailna anahirocks.serbia@hotmail.comili ove potrebne ostavite OVDE{click}Ko je zaintresovan da bude administrator ili moderator,neka se prijavi na nasem forumu.Takodje na kraju poruke stavljajte sledeci kod - Код:
-
[url=http://www.anahirocks-serbia.forumotion.net/][img]http://i43.tinypic.com/i39s29.jpg[/img][/url] | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Anahi Rocks Serbia Official Fan Club Sun Jun 07, 2009 1:16 pm | |
| | |
|
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Anahi Rocks Serbia Official Fan Club Tue Jun 23, 2009 9:55 am | |
| reguj see.. :) ima jos mesta za moderatore... :) neces zazaliti... :) ako vec neces da se reg samo se barem uclani u fc... | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Anahi Rocks Serbia Official Fan Club Wed Jun 24, 2009 5:46 am | |
| Ok, ja druga adminka cu se reg, samo zbog tebe!!! | |
|
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: Anahi Rocks Serbia Official Fan Club Sun Jun 28, 2009 6:41 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Anahi Rocks Serbia Official Fan Club | |
| |
|