*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Ovako....... Sun May 31, 2009 9:31 am | |
| Mislim stwarno ne znam šta da kažem! Narawno,pohwaljujem one osobe koje su redowne i koje stalno dolaze! A ostali,niko nije ni dosaio bar da se widi da je bio u 24 casa,ma nista! Ja e mogu stalno da dolazim zbog prijemnog ispita! Ja moram da znam 350 zadataka iz matematike i 450 zadataka iz srpskog! Ja to ya 20 dana moram da znam! I ja se izwinjawam ako nebudem dolazila,jer moram stwarno puno da ucim! Ali zato tu su Micka,Sofija i Zaljubljena mala (ne znam joj prawo ime)! Ako wam nesto treba,ili ako was nesto zanima, slobodno se obratite njima! Hwala Was Admin :kisses: | |
|
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Ovako....... Mon Jun 01, 2009 4:47 pm | |
| | |
|
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Ovako....... Tue Jun 02, 2009 6:12 am | |
| Ovako meni je ime Janny... :) ja sam u istom sosu, i zato nisam redovna, dodjem na nekih dva min, recimo jedan post otkucam, pogledam da li ima spamova, ali nmg da dolazim toliko cesto moram da se spremam za prijemni! | |
|
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Ovako....... Tue Jun 02, 2009 12:40 pm | |
| Ok...jao zaborawila sam Anu! I nju pitajte ako wam nesto treba! | |
|
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Ovako....... Thu Jun 04, 2009 1:29 pm | |
| xD e milice pa gde si dosla sam sad a tebe nema | |
|
| Наслов: Re: Ovako....... Thu Jun 04, 2009 2:17 pm | |
| Pa nisam znala kada ces doci bb! Aj posalji mi poruku kada budes dolazila! | |
|