Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: ja samo da se javim... Tue May 19, 2009 10:48 am | |
| ovako vec danima mi je lose... zato nisam redovna... sutra imam neke preglede pa necu doci.. a ako ne budem dolazila neki dan znajte da sam bolesna... | |
|
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: ja samo da se javim... Tue May 19, 2009 12:48 pm | |
| oki i meni je jako lose boli me strasno glava i grlo | |
|
~I'm_Simple_Girl~ New Member
Број порука : 79 Age : 28 Локација : ♥Sa Uckerom u Hayatu,on placa....xD♥ Job/hobbies : Odbojka,forumi.....xD Humor : :-):-):-):-):-) Nesto o meni.. : Imam 13 godina...idem u 7.razred...uf...shta josh:-)
Obozhawam RBD,JB,Britney.....itd...
za neke stwari sam weoma twrdoglawa...weoma cenim prijatelje....itd...i da...patim za Uckerom;-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ima ih pOoOono:-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.05.2009
| Наслов: Re: ja samo da se javim... Wed May 20, 2009 11:47 am | |
| E jbg...al'bolje da ti je dobro...nego....msm...ono!xD | |
|
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: ja samo da se javim... Wed May 20, 2009 1:38 pm | |
| ja da kazem da je otprilike sve dobro proslo dobro, ali idalje ne znaju sta mi jee... :-( | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: ja samo da se javim... Thu May 21, 2009 8:54 am | |
| bas mi je zao bb......samo ti nama brzo ozdravi ad se vratis na 4um! | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: ja samo da se javim... Mon Jun 29, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: ja samo da se javim... | |
| |
|