| Da li da otvorimo 4umske novine??? | |
|
+6♥Annie Mi Vida♥ *~ Andja ~* *~Los A~*- Admin* ~I'm_Simple_Girl~ Malla Angel of Death 10 posters |
.... | 1. DA | | 89% | [ 8 ] | 2. NE | | 11% | [ 1 ] |
| Укупно гласова : 9 | | Poll closed |
|
Аутор | Порука |
---|
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Da li da otvorimo 4umske novine??? Wed May 13, 2009 2:56 pm | |
| | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Thu May 14, 2009 2:12 am | |
| ne... zato sto je to jos jedna vise kategorija.... xD | |
|
| |
~I'm_Simple_Girl~ New Member
Број порука : 79 Age : 28 Локација : ♥Sa Uckerom u Hayatu,on placa....xD♥ Job/hobbies : Odbojka,forumi.....xD Humor : :-):-):-):-):-) Nesto o meni.. : Imam 13 godina...idem u 7.razred...uf...shta josh:-)
Obozhawam RBD,JB,Britney.....itd...
za neke stwari sam weoma twrdoglawa...weoma cenim prijatelje....itd...i da...patim za Uckerom;-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ima ih pOoOono:-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.05.2009
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Thu May 14, 2009 3:29 am | |
| | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Thu May 14, 2009 4:31 am | |
| Ja mislim da da, i to nije jedna vise jkategorija, nego samo jedan 4um! Ali posle big soster! | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Thu May 14, 2009 5:16 am | |
| | |
|
| |
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Thu May 14, 2009 12:36 pm | |
| Da,widela sam nekom jos 4umu,meni je to bas cool | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Fri May 15, 2009 12:07 pm | |
| O, bas mi je drago da hocete! | |
|
| |
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Fri May 15, 2009 1:08 pm | |
| da... i ja se slazem... videcemo sta ostali clanovi kazu...!!! | |
|
| |
*>MiLiCa<*_AnY_ Junior Member
Број порука : 123 Age : 27 Локација : bilo gde sa ponchom... Humor : ...XeX... :)))) Nesto o meni.. : ja sam milica...97 sam godiste...obozawam rbd...najwise wolim Dulce i Anny... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : pa...tesko pitanje...swe su extra...tesko mi je da se odlucim... Registration date : 13.05.2009
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Sat May 16, 2009 4:59 pm | |
| da...i ja se slazem sa wama... | |
|
| |
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Sun May 17, 2009 12:25 pm | |
| - ~*Anahi princess*~ ::
- Da,widela sam nekom jos 4umu,meni je to bas cool
| |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Mon May 18, 2009 4:41 am | |
| | |
|
| |
MilicaPG New Member
Број порука : 17 Age : 29 Nesto o meni.. : .... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sweee Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 20.06.2009
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Sat Jun 20, 2009 7:36 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? Wed Jul 01, 2009 10:12 am | |
| ~LOCK ~ Otvaramo 4umske novine!! | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Da li da otvorimo 4umske novine??? | |
| |
|
| |
| Da li da otvorimo 4umske novine??? | |
|