| Ljubavni problemi.... | |
|
+5::*AnN_TiNkEr_***:: LocaPorUcker cRaZy GiRl RBD-Anahi girl 4EVER *~Los A~*- Admin* 9 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Ljubavni problemi.... Sat Oct 25, 2008 3:53 pm | |
| Ovde pisite sve svoje ljubavne probleme. | |
|
| |
RBD-Anahi girl 4EVER New Member
Број порука : 38 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 23.10.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Fri Nov 21, 2008 12:02 pm | |
| Zaljubljena sm u decka iz Svajcerske i on je u mene i sa njim se vidjam samo kada ima raspust.Kada dodje kod nane i deke on me preko poruka muwa i ja budala padnem na to.Kada je proslo 2 nedelje kada su oni trebali da krenu za Svajcersku ja sam bila u fotokopirnici.Cim sam wratil akuci papire i uzela telefon pocela sam da se dop. sa njim,Onda sam skontala da se on dop. i sa mojom najboljom drugaricom.Ona je otisla do kuce a ostawila mi telefon da joj cuwam.Procitala sam poruke.Baš u tom trenutku je meni stigal poruka "Volim te srce moje".Ja sam mu pocela da se ljutim na njega a on mi je pricao kako Milicu samo zebava.Milica je najbolja drugarica.Onda je njoj stigla poruka "sto si rekla Kaci da te ja volim...."Kasnije mi je stigla poruka "nas troje cemo lepo rasprawiti decembra". I tako dacekam decembar kad ce da dodje da se obracunamo.Ali sta bude,BUDE.Ja sam pomalo razocarana,ali sta da se radi. :kiss heart: | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Sun Nov 23, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Број порука : 38 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 23.10.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Sat Nov 29, 2008 6:15 am | |
| | |
|
| |
LocaPorUcker New Member
Број порука : 75 Age : 29 Локација : Na nudistickoj plazi sa Dijegom. XD Job/hobbies : Gluma Humor : XD Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 21.11.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Fri Dec 12, 2008 4:19 pm | |
| moja simpatija ne obraca mnogo paznje na mene a povrh svega jos IMA I DEVOJKU :evil: | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Sat Dec 13, 2008 10:09 am | |
| PA DOBRO ŠTA DA SE RADI..................sorry | |
|
| |
::*AnN_TiNkEr_***:: Senior Member
Број порука : 220 Age : 31 Локација : Siempre con RBD Nesto o meni.. : ...Obozavam RBD, posebno Anny y Dul.. Takodje volim i Lady GaGa... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Desaparecio, Juntos, No pares, Salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 24.11.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Sun Dec 14, 2008 1:57 pm | |
| A meni se dvojica svidjaju i ne mogu da se odlucm za jednog | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Sun Dec 14, 2008 5:17 pm | |
| AUUU IZABERI ONOG KOGA VISE VOLIS :dulce: | |
|
| |
Број порука : 220 Age : 31 Локација : Siempre con RBD Nesto o meni.. : ...Obozavam RBD, posebno Anny y Dul.. Takodje volim i Lady GaGa... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Desaparecio, Juntos, No pares, Salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 24.11.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Mon Dec 15, 2008 10:14 am | |
| pa ne mogu da se odlucim | |
|
| |
...Zw0nc!ca.... Junior Member
Број порука : 191 Age : 29 Локација : KRAGUJEVAC-GRAD SNOVA Job/hobbies : Odbojka Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 04.11.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Mon Dec 15, 2008 10:31 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Mon Dec 15, 2008 11:22 am | |
| DA,KOJE LEPŠI.JEDAN IL DRUGI????? | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Mon Dec 15, 2008 11:53 am | |
| Pa........ne znam bas.....Obojica su preslatka, mada mozda za nijansu ovaj stariji | |
|
| |
Број порука : 191 Age : 29 Локација : KRAGUJEVAC-GRAD SNOVA Job/hobbies : Odbojka Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 04.11.2008
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Mon Dec 15, 2008 12:41 pm | |
| pa sta onda razmisljas........????????????????!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Mon Dec 15, 2008 1:52 pm | |
| pa ne znam.......kada mi se obojica svidjaju, ih, kada bih mogla da budem sa obojicom..... | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Mon Dec 15, 2008 2:22 pm | |
| XEXE....A JEL SE TI SVIDJAS OBOJICI........????? | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Mon Dec 15, 2008 2:52 pm | |
| ma nije sve u lepoti a vi samo ko je lepsi ko je lepsi sta ako je jedan od njih kreten xexeexex izaberi onog koj je dobar i koj zna da se ponasa :dulce: | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Tue Dec 16, 2008 2:13 am | |
| pa da, naravmo.......ali da je kreten, ne bi joj se svidjao................... | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Tue Dec 16, 2008 6:39 am | |
| otkud znas | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Tue Dec 16, 2008 8:59 am | |
| XEXEXE...PA KOME BI SE SVIDJAO NEKI KRETEN................?? | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Wed Dec 17, 2008 7:48 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Wed Dec 17, 2008 8:45 am | |
| HEHEHE....BOLJE BI TI BILO DA SE ZEZAS ILI................................................(MA SALIM SE) xexe | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Sun May 03, 2009 10:11 am | |
| pa ko kaze da ne moze da ti se svidja kreten... pa meni se svidjao najveci kreten na svetu a i bila sam sa njim, i sad mi je zao sto sam to uradila... ali tada sa bila do jaja nalozena na njega... kada ti se neko svidja ne gledas ni da li je kreten ni kako izgleda... a tek kada se u nekog zaljubis e onda ne vidis nista... tek kada malo ta zaljubljenost prodje i krene da bude ljubav tek tada naidjes na njegove mane,ali onda si vec pocela da ga volis i onda ti svejedno.... a ti da bi se odlucila kojeg ces moras dobro u sebi da razmislis da se ni sa jednim ne cujes neko vreme, da potpuno iskuliras, a onda ces videti koji ce vise da ti nedostaje, ili kako vec nzm kako da objasnim... u tome koga da izaberes niko ti ne moze pomoci moras sama da odlucis, i nemoj da biras po lepoti, jer moze samo da bude lep a da bude neki rtd u vezi, jer su ljudi drugaciji pred vezu kada treba da te osvoje i kada te osvoje.... moras i o tome da razmisljas, da pogledas svakome osobine i da sama odlucis... :-) | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Tue May 05, 2009 1:32 am | |
| | |
|
| |
~S@NJ@~ New Member
Број порука : 26 Age : 28 Nesto o meni.. : Obozawam rbd narucito dul imai! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : puedes vez pero no tochar,hace un histante,inalcanzable i ME VOY! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 11.05.2009
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Thu May 14, 2009 4:04 am | |
| RBD-Anahi girl 4EVER daj decko je dotalan kreten! moj decko je ajko ljubomoran i ja nemogu da se druzim ni sajednim deckom iz razreda! to je uzrok mnogim nasim swadjama! jako mi smeta sto je toliko ljubomoran! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... Thu May 14, 2009 8:17 am | |
| a pa ti sa njim onda ne treba da budes.... najjednostavnije receno! | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Ljubavni problemi.... | |
| |
|
| |
| Ljubavni problemi.... | |
|