*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Maite odbija da debituje kao solista! Sun May 10, 2009 6:18 am | |
| Aunque tuvo mucho éxito como parte de RBD. Maite Perroni rechazó una propuesta para volver a la música, para debutar con su primer disco como solista.
La protagonista de "Cuidado con el ángel" indicó que por el momento no está en sus planes el regresar a la música.
"Ahorita estoy muy a gusto con la actuación, pero sí han habido propuestas para cantar (...) si de pronto me ofrecen un papel en una obra de teatro musical, me encantará hacerla", señaló en declaraciones publicadas por un sitio de Internet.
Maite acaba de iniciar las grabaciones de "Mi pecado", la segunda telenovela que la tendrá como protagonista en México.
Prevod: Iako je imala mnogo uspeha kao deo RBDa,Maite Perroni je odbila jednu ponudu da se vrati muzici,da debutuje svojim prvim solistickim CDom.
Glavna glumica “Cuidado con el angel” da joj za sada nije u planu da se vrati muzici.
“Sada sam veoma zadovoljna glumom,ali nije bilo predloga za pevanje(…) ako mi ponude jednu ulogu za komad u muzickom teatru, volela bih da ga uradim”, izjavila je putem jednog Internet sajta.
Maite je tek pocela sa snimanjem “Mi Pecado”,druge tevenovele koju ce snimati kao glavna glumica u Mexicu.
Preuzeto sa RebeldeMania Serbia | |
|