| Zasto rad foruma opada ? | |
|
+7*MiLiCa HeRrErA* ♥Annie Mi Vida♥ *~ Andja ~* ~I'm_Simple_Girl~ *>MiLiCa<*_AnY_ *~Los A~*- Admin* Angel of Death 11 posters |
.... | 1.Zato sto se RBD raspada | | 9% | [ 1 ] | 2.Ne volim ih kao ranije | | 0% | [ 0 ] | 3.Nikada ih nisam ni voleo/la | | 0% | [ 0 ] | 4.Nemam vremena da dolazim | | 9% | [ 1 ] | 5.Nzm | | 82% | [ 9 ] |
| Укупно гласова : 11 | | |
|
Аутор | Порука |
---|
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Zasto rad foruma opada ? Wed May 06, 2009 3:17 pm | |
| | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Wed May 06, 2009 4:41 pm | |
| ja stvarno nzm, ja ih i dalje obozavam! | |
|
| |
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Thu May 07, 2009 3:44 am | |
| ja msm da je zato sto se RBD raspada... ali nzm...mozda nisam upravu..!!! | |
|
| |
*>MiLiCa<*_AnY_ Junior Member
Број порука : 123 Age : 27 Локација : bilo gde sa ponchom... Humor : ...XeX... :)))) Nesto o meni.. : ja sam milica...97 sam godiste...obozawam rbd...najwise wolim Dulce i Anny... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : pa...tesko pitanje...swe su extra...tesko mi je da se odlucim... Registration date : 13.05.2009
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Wed May 13, 2009 1:15 pm | |
| ja stw nzm...i ja ih i dalje obozawam... | |
|
| |
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Wed May 13, 2009 1:17 pm | |
| pa i ja... i uvek cu ih obozavati...!!! | |
|
| |
~I'm_Simple_Girl~ New Member
Број порука : 79 Age : 28 Локација : ♥Sa Uckerom u Hayatu,on placa....xD♥ Job/hobbies : Odbojka,forumi.....xD Humor : :-):-):-):-):-) Nesto o meni.. : Imam 13 godina...idem u 7.razred...uf...shta josh:-)
Obozhawam RBD,JB,Britney.....itd...
za neke stwari sam weoma twrdoglawa...weoma cenim prijatelje....itd...i da...patim za Uckerom;-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ima ih pOoOono:-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.05.2009
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Wed May 13, 2009 2:40 pm | |
| | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Thu May 14, 2009 5:05 am | |
| | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Thu May 14, 2009 5:19 am | |
| neznam stvarno Mozda je dosadilo na milion foruma pa se svako opredelio za jedan | |
|
| |
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Thu May 14, 2009 12:41 pm | |
| Ja stwarno ne znam za sta da glasam,ali ja i dalje wolim RBD! | |
|
| |
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Fri May 15, 2009 12:13 pm | |
| | |
|
| |
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Sun May 17, 2009 12:31 pm | |
| Nzm...Ja sam wolela,wolim i wolecu RBD! | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Mon May 18, 2009 4:44 am | |
| | |
|
| |
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Fri Jun 12, 2009 4:02 pm | |
| A nije to do Rbd-a,zato sto ima milion 4uma,pa ima clanowa i swi su tu! Owde nesto nestima bas najbolje,look je prediwan..Teme su swe dobre.. Neznam stwarno sta bi moglo to da bude?! | |
|
| |
MilicaPG New Member
Број порука : 17 Age : 29 Nesto o meni.. : .... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sweee Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 20.06.2009
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Sat Jun 20, 2009 7:37 am | |
| - *MiLiCa HeRrErA* ::
- Nzm...Ja sam wolela,wolim i wolecu RBD!
| |
|
| |
~*~TrEnDy~*~ Best Member
Број порука : 664 Age : 29 Локација : ~*Na Plazi Pijem Orange Jouce*~ Job/hobbies : slusanje rbd muzike i kompa Humor : xexexexe Nesto o meni.. : OBOZAWAM RBD I OWAJ 4UM!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : swe su extra Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 08.07.2009
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Fri Jul 10, 2009 10:33 am | |
| ja stwarno nzm bas bezveze :hfmdhfm: | |
|
| |
~!ANY RBD!~ New Member
Број порука : 11 Age : 27 Nesto o meni.. : Katarina Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve!!! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 19.06.2009
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Sun Jul 12, 2009 5:13 am | |
| ja iskreno nemam vremena da dolazim ali cu se potruditi.........regovana sam na milion foruma i nzm na koji cu pre..... | |
|
| |
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Sun Jul 12, 2009 9:20 am | |
| Aj molim te odvoji malo vise vremena da dolazis na 4um, mnogo bi nam znacilo!!! | |
|
| |
~*~TrEnDy~*~ Best Member
Број порука : 664 Age : 29 Локација : ~*Na Plazi Pijem Orange Jouce*~ Job/hobbies : slusanje rbd muzike i kompa Humor : xexexexe Nesto o meni.. : OBOZAWAM RBD I OWAJ 4UM!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : swe su extra Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 08.07.2009
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? Sun Jul 12, 2009 1:27 pm | |
| ja mislim da ce redovno dolaziti barem se nadam a mozda ce nas izneveriti bb | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Zasto rad foruma opada ? | |
| |
|
| |
| Zasto rad foruma opada ? | |
|