| I krug takmicenja za moda | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: I krug takmicenja za moda Tue Apr 28, 2009 8:24 am | |
| Clanovi koji su se prijavili za moda su: *marija* Anja-RBD 4ever ~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ ...T!nKeRbElL... *ZALJUBLJENA MAWA* prvi zadatak je da dovedu najmanje 4 clana na 4um... do cetvrtka... prva cetiri clana koja to urade prelaze u sledeci krug... SRECNO!!! Kada dovedete clana ovde napisite njegov nick
Последњи изменио ღTwilight_fanღ дана Sat May 02, 2009 4:33 am. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ Senior Member
Број порука : 290 Age : 29 Локација : Sa Anny u holivudu! Job/hobbies : Volim anny! Humor : :) :) :) Nesto o meni.. : Obozavam Anny!!!!!!!!!!!!!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ma bre sve su stvarno sooper! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Tue Apr 28, 2009 10:39 am | |
| Sta???????????? Do cetvrtka????????? Nema sanse, ali pokusacu! | |
|
| |
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Tue Apr 28, 2009 10:57 am | |
| do cetvrtka u ponoc 00:00h pa da bi smo brze dobili moda... pa ima 2 cela dana.... | |
|
| |
...T!nKeRbElL... Junior Member
Број порука : 188 Age : 28 Nesto o meni.. : Pa...Ja sam Lana,obozavam Anahi,muziku,ples... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salvame,Algun dia,Otro dia que va,Fui la nina...Iha xD Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 07.04.2009
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Thu Apr 30, 2009 10:57 am | |
| Do sutra ste pomerili rok...Nema shanse...Mene ispishite odmah... Msm nema teorije da se u tako kratko vreme dovedu chlanovi...Previshe trazite za obichnog moderatora!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Fri May 01, 2009 5:07 am | |
| pa takmicenje traje od srede... ali niko nije dolazio na 4um.. pa niste ni primetili... dobro.. onda do srede.... to je zadnje odlaganje... nadam se da vam je dovoljno 5 dana...! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Fri May 01, 2009 8:43 am | |
| dovoljno je... mada ja nisam bila tu... ali nema veze... | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Sat May 02, 2009 7:39 am | |
| Ja mislim da je saswim dowoljno....waljda | |
|
| |
~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ Senior Member
Број порука : 290 Age : 29 Локација : Sa Anny u holivudu! Job/hobbies : Volim anny! Humor : :) :) :) Nesto o meni.. : Obozavam Anny!!!!!!!!!!!!!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ma bre sve su stvarno sooper! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Sat May 02, 2009 12:39 pm | |
| DA, dovoljno je, ali niko nece! | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Sat May 02, 2009 1:14 pm | |
| Ma oce... | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Sun May 03, 2009 8:28 am | |
| ja sam dovela 5 clanova... taksi Dakica no name *Iwona* *Mici* | |
|
| |
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Sun May 03, 2009 11:45 am | |
| sooper, sada si ti prwa koja je prosla u sledeci krug, mozda i jedina! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Sun May 03, 2009 11:55 am | |
| super.. pa nadam se da ce jos neko proci.. zanimljivije je... | |
|
| |
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Sun May 03, 2009 11:58 am | |
| | |
|
| |
...T!nKeRbElL... Junior Member
Број порука : 188 Age : 28 Nesto o meni.. : Pa...Ja sam Lana,obozavam Anahi,muziku,ples... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salvame,Algun dia,Otro dia que va,Fui la nina...Iha xD Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 07.04.2009
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Mon May 04, 2009 12:39 pm | |
| Ne znam,,,Ja povremeno posecujem forum,ali8 sama kazem nisma za moda... Ali msm stvarno je puno...Forum kao da je nov,msm niko NE DOLAZI a vi trazite za moda kao da je forum ne znam shta... | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Mon May 04, 2009 1:04 pm | |
| sta fali forumu... forum je extra.. a ako ti je problem da dovedes 4 clana e onda stvarno msm.... | |
|
| |
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Tue May 05, 2009 5:47 am | |
| da, to uopste nije problem, jedino tako mozemo da ozivimo ovaj 4um! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Tue May 05, 2009 9:53 am | |
| pa da sami treba da reklamiramo... da dolazimo... da pisemo.... nije to do foruma nego do samih nas... | |
|
| |
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Wed May 06, 2009 2:54 am | |
| ok, dosta spama, aj samo ti pisi i bices nagradjena! | |
|
| |
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda Thu May 07, 2009 3:33 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: I krug takmicenja za moda | |
| |
|
| |
| I krug takmicenja za moda | |
|