| Mali kwizic... | |
|
+2* JyS * ~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ 6 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
...T!nKeRbElL... Junior Member
Број порука : 188 Age : 28 Nesto o meni.. : Pa...Ja sam Lana,obozavam Anahi,muziku,ples... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salvame,Algun dia,Otro dia que va,Fui la nina...Iha xD Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 07.04.2009
| Наслов: Re: Mali kwizic... Mon Apr 27, 2009 2:04 pm | |
| NE,GRESHKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U PRVOJ EPIZODI,POGLEDAJTE OPET,MIA I DIEGO JESU ZAJEDNO!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
::*AnN_TiNkEr_***:: Senior Member
Број порука : 220 Age : 31 Локација : Siempre con RBD Nesto o meni.. : ...Obozavam RBD, posebno Anny y Dul.. Takodje volim i Lady GaGa... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Desaparecio, Juntos, No pares, Salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 24.11.2008
| Наслов: Re: Mali kwizic... Mon Apr 27, 2009 2:04 pm | |
| Kada su bili zajedno??? Koliko ja znam nisu... svi su mislili, kao da ce biti zajdeno, ali NISU!!! | |
|
| |
Број порука : 188 Age : 28 Nesto o meni.. : Pa...Ja sam Lana,obozavam Anahi,muziku,ples... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salvame,Algun dia,Otro dia que va,Fui la nina...Iha xD Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 07.04.2009
| Наслов: Re: Mali kwizic... Mon Apr 27, 2009 2:05 pm | |
| neeeee...sad cu ti naci na you tube... | |
|
| |
Број порука : 220 Age : 31 Локација : Siempre con RBD Nesto o meni.. : ...Obozavam RBD, posebno Anny y Dul.. Takodje volim i Lady GaGa... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Desaparecio, Juntos, No pares, Salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 24.11.2008
| Наслов: Re: Mali kwizic... Mon Apr 27, 2009 2:06 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Mali kwizic... Mon Apr 27, 2009 2:08 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Mali kwizic... Mon Apr 27, 2009 2:15 pm | |
| Nisu bili zajedno!!! Njen prvi decko bio je Joaqin!!! | |
|
| |
* JyS * Junior Member
Број порука : 167 Age : 28 Локација : U Anahiniom zagrljaju Job/hobbies : Kosarka Humor : hehehehehe Nesto o meni.. : Obozawam RBD Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Nuestro amor i Quien te crees Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 26.04.2009
| Наслов: Re: Mali kwizic... Tue Apr 28, 2009 11:36 am | |
| pa jesam ja lepo rekla...he he he!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Mali kwizic... | |
| |
|
| |
| Mali kwizic... | |
|