| Plavi look | |
|
+5Malla *~ Andja ~* *~Los A~*- Admin* S@nj@ Angel of Death 9 posters |
.... | 1.eXtra | | 78% | [ 7 ] | 2.OK je | | 22% | [ 2 ] | 3.Nije los | | 0% | [ 0 ] | 4.Ne svidja mi se | | 0% | [ 0 ] |
| Укупно гласова : 9 | | Poll closed |
|
Аутор | Порука |
---|
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Plavi look Tue Apr 21, 2009 8:54 am | |
| Pa kako vam se cini ovaj plavi look...?! inace pravila ga je gl adminka... :D:D | |
|
| |
S@nj@ New Member
Број порука : 9 Age : 28 Nesto o meni.. : Cao.Obozavam RBD.Omiljeni clanovi su mi Dul i May. Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Cuando el amor se acaba,No pares,Me voy,Besame sin miedo,Ser o parecer,Te dari todo,El mundo detras,Quiero poder.................... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 16.04.2009
| Наслов: Re: Plavi look Tue Apr 21, 2009 11:58 am | |
| | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Plavi look Tue Apr 21, 2009 12:03 pm | |
| Tnx...ti si prwa koja mi je to rekla danas! Bar malo da se oraspolozim... | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Plavi look Tue Apr 21, 2009 12:25 pm | |
| Prelep je svaka cast!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Plavi look Tue Apr 21, 2009 12:56 pm | |
| NnCx....Owaj put sam ja prawila..a onaj uskrsnji je prawila druga adminka! | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Plavi look Tue Apr 21, 2009 1:07 pm | |
| Znam.......Prelep jeeeeeeee | |
|
| |
| Наслов: Re: Plavi look Tue Apr 21, 2009 1:23 pm | |
| | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
| Наслов: Re: Plavi look Tue Apr 21, 2009 1:23 pm | |
| | |
|
| |
S@nj@ New Member
Број порука : 9 Age : 28 Nesto o meni.. : Cao.Obozavam RBD.Omiljeni clanovi su mi Dul i May. Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Cuando el amor se acaba,No pares,Me voy,Besame sin miedo,Ser o parecer,Te dari todo,El mundo detras,Quiero poder.................... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 16.04.2009
| Наслов: Re: Plavi look Tue Apr 21, 2009 1:30 pm | |
| - *~Los A~*- Admin* ::
- Tnx...ti si prwa koja mi je to rekla danas! Bar malo da se oraspolozim...
VIDELA SAM DA NIJE NIKO GLASO NI NAPISAO PORUKU PA SAM HTELA JA PRVA ALI TO STVARNO MISLIM!EXSTRA JE! :kisses: :besos para ti: | |
|
| |
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: Plavi look Wed Apr 22, 2009 7:25 am | |
| pa naravno da je eXtra bb... | |
|
| |
| Наслов: Re: Plavi look Wed Apr 22, 2009 11:54 am | |
| pa hwala swima bbs besooo | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Plavi look Sun Apr 26, 2009 12:08 pm | |
| extra jeeeeeeeeeeeeeee........... | |
|
| |
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: Plavi look Thu Apr 30, 2009 10:24 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Plavi look Fri May 01, 2009 5:01 am | |
| tnX amiX.. | |
|
| |
| Наслов: Re: Plavi look Sat May 02, 2009 7:44 am | |
| | |
|
| |
_mima_princess_[*]_ Junior Member
Број порука : 106 Age : 28 Nesto o meni.. : ....... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : ....sve..... al posebno enename, inalcasable i salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 09.04.2009
| Наслов: Re: Plavi look Sat May 02, 2009 2:07 pm | |
| ok je..........malo je cudan udara u oci.....al ipak sooooper....... | |
|
| |
| Наслов: Re: Plavi look Sun May 03, 2009 8:09 am | |
| tnX... | |
|
| |
~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ Senior Member
Број порука : 290 Age : 29 Локација : Sa Anny u holivudu! Job/hobbies : Volim anny! Humor : :) :) :) Nesto o meni.. : Obozavam Anny!!!!!!!!!!!!!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ma bre sve su stvarno sooper! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: Plavi look Mon May 04, 2009 3:48 am | |
| | |
|
| |
~Tamy~ New Member
Број порука : 90 Age : 28 Nesto o meni.. : ja sma tamara iz bg-a sam i bla bla bla.... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : nzm tacno,ma swe! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: Plavi look Mon May 04, 2009 5:01 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Plavi look Tue May 05, 2009 3:09 pm | |
| tnX... | |
|
| |
| Наслов: Re: Plavi look Thu May 07, 2009 12:08 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Plavi look | |
| |
|
| |
| Plavi look | |
|