| Narucivanje poklona.. | |
|
+2♥Annie Mi Vida♥ Angel of Death 6 posters |
Аутор | Порука |
---|
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Narucivanje poklona.. Wed Apr 15, 2009 6:52 am | |
| Ako zelite neki poklon.. awatar, potpis...look za neki 4um... i sl..ovde mozete da zatrazite... i neko od admina ce vam napraviti... | |
|
| |
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Thu Apr 16, 2009 3:46 am | |
| Jel moze meni Los A admin da naprawi nesto od Anahi... | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Fri Apr 17, 2009 8:45 am | |
| | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Sun Apr 19, 2009 12:14 pm | |
| jel mzoemeni admin da napravi od Any potpis i avatar??? | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Sun Apr 19, 2009 2:43 pm | |
| Uredu, samo hoces da ti ja izaberem slike i swe ili ti imas neke slike? | |
|
| |
~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ Senior Member
Број порука : 290 Age : 29 Локација : Sa Anny u holivudu! Job/hobbies : Volim anny! Humor : :) :) :) Nesto o meni.. : Obozavam Anny!!!!!!!!!!!!!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ma bre sve su stvarno sooper! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Sun Apr 19, 2009 3:28 pm | |
| Ja bih jedan potpis i avatar od anny! | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Mon Apr 20, 2009 4:15 am | |
| - *~Los A~*- Admin* ::
- Uredu, samo hoces da ti ja izaberem slike i swe ili ti imas neke slike?
Izaberi ti slobodno | |
|
| |
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Mon Apr 20, 2009 4:18 am | |
| ok amigas, ja cu napraviti u roku od owe nedelje! | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Mon Apr 20, 2009 4:24 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Mon Apr 20, 2009 4:40 am | |
| | |
|
| |
~S@NJ@~ New Member
Број порука : 26 Age : 28 Nesto o meni.. : Obozawam rbd narucito dul imai! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : puedes vez pero no tochar,hace un histante,inalcanzable i ME VOY! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 11.05.2009
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Thu May 14, 2009 4:19 am | |
| da li moze admin da mi naprawi potpis i aw od eve longorije??????? | |
|
| |
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. Thu May 14, 2009 4:49 am | |
| moze,ali kad naprawim owe! | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Narucivanje poklona.. | |
| |
|
| |
| Narucivanje poklona.. | |
|