| Za swe clanowe !!!!! | |
|
+4~Tamy~ ♥Annie Mi Vida♥ ~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ *~Los A~*- Admin* 8 posters |
Аутор | Порука |
---|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Za swe clanowe !!!!! Wed Apr 15, 2009 2:24 am | |
| Primetila sam da mnogi clanowi dolaze samo da se widi da su bili u roku 24 sata..odu...i nista ne pisu....samo da bi se widelo da su bili... Molim was da wise to ne radite... Budite redowni.... Admin | |
|
| |
~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ Senior Member
Број порука : 290 Age : 29 Локација : Sa Anny u holivudu! Job/hobbies : Volim anny! Humor : :) :) :) Nesto o meni.. : Obozavam Anny!!!!!!!!!!!!!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ma bre sve su stvarno sooper! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Wed Apr 15, 2009 4:21 am | |
| Da, to rade na swim 4umima, mislim da treba za to da se kaznjava! | |
|
| |
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Thu Apr 16, 2009 3:21 am | |
| - ~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ ::
- Da, to rade na swim 4umima, mislim da treba za to da se kaznjava!
| |
|
| |
~Tamy~ New Member
Број порука : 90 Age : 28 Nesto o meni.. : ja sma tamara iz bg-a sam i bla bla bla.... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : nzm tacno,ma swe! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Thu Apr 16, 2009 4:12 am | |
| slazem se,to je stw.glupo... | |
|
| |
NENCHY New Member
Број порука : 21 Age : 28 Nesto o meni.. : bla bla Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : pa.... ima ix wisxe..... od swix mi je najj tras de mi ta pesma je tako cool, onda narawno fui la nina i fuera mada je i fuego dobra ali i nuestro amor, lento je super i asi soy yo ma i salvame ex sad sam se zaletila....lol Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Thu Apr 16, 2009 4:13 am | |
| i ja isto msm, msm trudim se da budem redowna ali nmojte misliti kad primetite mene da ja to radim jer ja dodjem npr. hocu da pisem i moram da idem msm neko me zowe ili in school ali to nikada ne radim namernoO0 | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Thu Apr 16, 2009 4:16 am | |
| Nisam ni mislila na tebe..nego stari clanowi... | |
|
| |
~Tamy~ New Member
Број порука : 90 Age : 28 Nesto o meni.. : ja sma tamara iz bg-a sam i bla bla bla.... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : nzm tacno,ma swe! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Thu Apr 16, 2009 4:18 am | |
| ja ne bi to uradila,potrudicu se da bi forum bio jos bolji,ali necu to radiiti namerno da bi bila kao najredovniji clan u 24 sata | |
|
| |
_mima_princess_[*]_ Junior Member
Број порука : 106 Age : 28 Nesto o meni.. : ....... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : ....sve..... al posebno enename, inalcasable i salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 09.04.2009
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Thu Apr 16, 2009 12:03 pm | |
| .....ok....al mislim da ne treba da ih kaznjavate.......ja nisam medju tim......... | |
|
| |
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Thu Apr 16, 2009 2:12 pm | |
| Narawno da nisi....nego neki...tako je juce *zwezdica*.... samo je dosla da se widi da je bila...i otisla... | |
|
| |
_mima_princess_[*]_ Junior Member
Број порука : 106 Age : 28 Nesto o meni.. : ....... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : ....sve..... al posebno enename, inalcasable i salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 09.04.2009
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Fri Apr 17, 2009 3:22 am | |
| ...pa ja mozda ako udjem i izadjem to je zato sto me mama zove.....sigurno..... | |
|
| |
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Fri Apr 17, 2009 4:41 am | |
| ok, stp spam!!!!!!!! I za takve gluposti ce te biti kaznjeni! | |
|
| |
♥Mai Mi Pecado Junior Member
Број порука : 118 Age : 30 Локација : U skoli sa ....... Job/hobbies : Odbojka! Humor : Crkawanje od smexa na casu.... Nesto o meni.. : Najbolja saaaaaaam! LA BROMA.. Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Wanna play i swe ostale Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 06.11.2008
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Sat Apr 18, 2009 3:39 am | |
| Ja nisam medju tim osobama,ja nisam dugo bila na 4umu,ali potrudicu se da dolazim od sada redovno!!!!!!! | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Sun Apr 19, 2009 7:01 am | |
| I ja isto.Nisam bila od sad cu dolaziti.ali ja to ne radim | |
|
| |
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! Mon Apr 27, 2009 3:27 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Za swe clanowe !!!!! | |
| |
|
| |
| Za swe clanowe !!!!! | |
|