| Predlozi za look... | |
|
+2♥Mai Mi Pecado Angel of Death 6 posters |
Аутор | Порука |
---|
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Predlozi za look... Tue Apr 14, 2009 3:17 pm | |
| Pa ovde postavljajte predloge za novi look... | |
|
| |
♥Mai Mi Pecado Junior Member
Број порука : 118 Age : 30 Локација : U skoli sa ....... Job/hobbies : Odbojka! Humor : Crkawanje od smexa na casu.... Nesto o meni.. : Najbolja saaaaaaam! LA BROMA.. Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Wanna play i swe ostale Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 06.11.2008
| Наслов: Re: Predlozi za look... Sat Apr 18, 2009 3:34 am | |
| Ja bi predlozila da sledeci look bude u crvenoj boji,jel ja odkad sam se regovala skoro sve boje su bile, a crvena mozda jednom....Pa zato.. Ja sam samo predlozila,a na vama je sta cete da radite.. | |
|
| |
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: Predlozi za look... Sat Apr 18, 2009 6:54 am | |
| OK... tnX bb... | |
|
| |
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: Predlozi za look... Thu Apr 30, 2009 10:12 am | |
| Da,i ja mislim da bi mogao da bude u crwenoj boji! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Predlozi za look... Thu May 07, 2009 1:36 pm | |
| Logo: New: No New: Lock: Who is online? Pozadina: | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Predlozi za look... Fri May 08, 2009 3:28 am | |
| bb, bas je extra, postavice za sledeci! | |
|
| |
| Наслов: Re: Predlozi za look... Fri May 08, 2009 4:22 am | |
| da bb... ali mogla bi za who`s online da dodas neku sliku RBD-a... | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Predlozi za look... Fri May 08, 2009 7:10 am | |
| pa ja sam htela neku, ali nijedna nije mogla lepo da mi se uklopi, pa mi nekako ovako bilo lepse... :-) hvaja vam... | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Predlozi za look... Fri May 08, 2009 7:42 am | |
| probacu ja da nadjem neku sliku, i vi potrazite pa cemo ti dati da napravis! | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Predlozi za look... Fri May 08, 2009 8:28 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Predlozi za look... Fri May 08, 2009 8:38 am | |
| sooper je bb, samo nek ona to jos malo doradi na svoj nacin i bice extra! | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Predlozi za look... Fri May 08, 2009 11:11 am | |
| | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: Predlozi za look... Fri May 08, 2009 4:37 pm | |
| jel mozes da mi posaljes tu sliku sto si koristila na pm??? | |
|
| |
| Наслов: Re: Predlozi za look... Sat May 09, 2009 7:58 am | |
| reci cu joj ja da ti posalje kada je vidim ok? | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: Predlozi za look... Sat May 09, 2009 11:06 am | |
| okeysi.. | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
| Наслов: Re: Predlozi za look... Sun May 10, 2009 7:17 am | |
| evo | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Predlozi za look... | |
| |
|
| |
| Predlozi za look... | |
|