| Postavljajte... | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Postavljajte... Thu Oct 23, 2008 9:39 am | |
| | |
|
| |
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Postavljajte... Thu Oct 23, 2008 9:40 am | |
| ovde napisite koje pesme postavljate.a za svaku pesmu novu temu da otvorite! | |
|
| |
ENA* Junior Member
Број порука : 159 Age : 29 Локација : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Humor : xaxaxaxaxaxaxa Nesto o meni.. : Caos,ja sam Milena,iz KG-a sam,95. sam godisxte.Mrzim dwolicxne osobe.Obozxawam da slusxam muziku,gledam filmowe,wisim po netu,da izlazim sa drusxtwom.......... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Fuera,Salvame,Wanna play,Enamorada,Plastico,Dance,Este corazon,Nuestro amor..............ma swe ih wolim Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 23.10.2008
| Наслов: Re: Postavljajte... Thu Oct 23, 2008 2:59 pm | |
| | |
|
| |
ENA* Junior Member
Број порука : 159 Age : 29 Локација : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Humor : xaxaxaxaxaxaxa Nesto o meni.. : Caos,ja sam Milena,iz KG-a sam,95. sam godisxte.Mrzim dwolicxne osobe.Obozxawam da slusxam muziku,gledam filmowe,wisim po netu,da izlazim sa drusxtwom.......... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Fuera,Salvame,Wanna play,Enamorada,Plastico,Dance,Este corazon,Nuestro amor..............ma swe ih wolim Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 23.10.2008
| Наслов: Re: Postavljajte... Fri Oct 24, 2008 4:01 am | |
|
Последњи изменио ENA* дана Fri Oct 24, 2008 4:12 am. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
ENA* Junior Member
| Наслов: Money,Money Fri Oct 24, 2008 4:09 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Postavljajte... Sat Nov 08, 2008 7:03 am | |
| ENA JEL MOZES DA MI OBJASNIS KAKO SE POSTAVLJAJU KARAOKE? :extra: | |
|
| |
| Наслов: Re: Postavljajte... Tue Nov 18, 2008 12:33 pm | |
| | |
|
| |
**_DuLcE MaRiA_** Junior Member
Број порука : 126 Age : 34 Локација : Beograd Humor : Jako raspolozena Nesto o meni.. : Pa owko...Obozavam rbd a anjvise Dulce,volim da se zezam,izlazim,blejim sa drustvom...obozavam pesmu ljepsaod noci...i to je to... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : No Pares Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.01.2009
| Наслов: Re: Postavljajte... Wed Feb 04, 2009 4:36 am | |
| na youtubu nadjes pesmu kopiras url i onda kada otvoris temu ides na flash i tu ides na past url-a i pritisnes ok...i to je to..... owa tema sada ide u lock... | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Postavljajte... | |
| |
|
| |
| Postavljajte... | |
|