*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Poncho poljubio Anahi kod nas na koncertu 18.12?! Sun Mar 08, 2009 12:52 pm | |
| Na pocetku koncerta, tj kada je bila Obertura, pa kad su se pojavile njihove senke, iza zavese u sredini izgleda kao da je Poncho pokusao (uspeo) da poljubi Annie! Mozda je to samo moja velika zelja I najverovatnije nije tacno, ali stvarno tako izgleda! Evo vam link pa pogledajte sami: https://www.youtube.com/watch?v=y-AhUXtL4Q4I… sta mislite? | |
|
Chava_Dul New Member
Број порука : 12 Age : 30 Локација : Vondy Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 09.03.2009
| Наслов: Re: Poncho poljubio Anahi kod nas na koncertu 18.12?! Tue Mar 10, 2009 3:00 pm | |
| Izgleda, ali ona ga je odbila.Ima i snimak iz prvog reda, vidi se da ga je odbila | |
|
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Poncho poljubio Anahi kod nas na koncertu 18.12?! Thu Mar 12, 2009 11:25 am | |
| A neee.... ja sam se wec ponadala | |
|
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Poncho poljubio Anahi kod nas na koncertu 18.12?! Sun Apr 19, 2009 10:46 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Poncho poljubio Anahi kod nas na koncertu 18.12?! | |
| |
|