*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: * Poncho doziveo nezgodu na snimanju serije ''Terminales'' * Fri Feb 20, 2009 2:51 pm | |
| Poncho je trebao da glumi u jednoj epizodi da pokusa da se ubije.Trebao je da glumi da se obesio.Dok je namestao kanap oko vrata i taman ga stavio oko glave stolica se izmaknula.I Poncho je poceo da se davi.Ovi sto su snimali mislili su da glumi.Kad je usla glavna glumica da ga spasi svi su shvatili da je dosla u pravom trenutku.Bio je u bolnici i izasao nedavno.Na srecu sada je dobro. | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: * Poncho doziveo nezgodu na snimanju serije ''Terminales'' * Sat Feb 21, 2009 8:10 am | |
| A jao, dobro je da je sada dobro! | |
|
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: * Poncho doziveo nezgodu na snimanju serije ''Terminales'' * Sat Feb 21, 2009 9:06 am | |
| Da,hwala bogu,da je umro ja bi se ubila odma u tom trenutku! | |
|
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: * Poncho doziveo nezgodu na snimanju serije ''Terminales'' * Mon Apr 20, 2009 5:23 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: * Poncho doziveo nezgodu na snimanju serije ''Terminales'' * | |
| |
|