*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: RBD u spcijalu RL “Ocekivani 2009 Wed Jan 28, 2009 12:04 pm | |
| RBD, Shakira, Ricky Martin, Alejandro Fernández i La Quinta Estación, izmedju ostalih vaznih figura laino muzike, spremaju nove projekte za 2009. godinu. Dok ih ocekujemo, Ritmoson Latino je spremio program sa pevacima koji ce za nekoliko meseci ponovo zauzeti prva mesta na listama, i moci ces da ih vidis u Specijalu Ocekivani 2009. ove subote, 24. januara. Veliki umetnici koji su osvojili publiku svojim projetkima, vratice se ove 2009. godine sa novim projektima koji ce se sigurno pretvoriti u omiljene njihovim fanovima, i slusace se svuda tokom ove godine. Saradnje, veliki studiji, neocekivani dueti i imena novih diskova, u emisiji koja ce trajati 1h. Ritmoson Latino je spremio emisiju sa najboljim videima pevaca koji su vec u studiju, i zajedno sa njihovim velikima uspesima moci ces da saznas detalje ovih projekata koji su vec poceli da se slusaju na radio stanicama sirom sveta. Specijal Ocekivani 2009. bice objavljen na Ritmoson Latino ove subote 24. januara u sledecim terminima: Miami: 21:00 México: 20:00 Caracas: 21:30 Madrid: 19:00
Izvor: Univision | |
|
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: RBD u spcijalu RL “Ocekivani 2009 Tue Feb 03, 2009 1:49 pm | |
| | |
|
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: RBD u spcijalu RL “Ocekivani 2009 Sun Apr 19, 2009 10:54 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: RBD u spcijalu RL “Ocekivani 2009 | |
| |
|