| ~*Kako se Anny sminka*~... | |
|
+4***MAITE PERRONI*** *~Los A~*- Admin* cRaZy GiRl ♥Annie Mi Vida♥ 8 posters |
Аутор | Порука |
---|
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: ~*Kako se Anny sminka*~... Fri Jan 16, 2009 8:24 am | |
| SMINKER ALFONSO CASTRO JE PRVO NANEO LJUBICASTE SENKE NA KAPKE.ZATIM JE NANEO PLAVE SENKE, NA GORNJI KAPAK,UZ TREPAVICE,A IDUCI KA IVICAMA ,POJACAVAO JE BOJU.”OVO DAJE DUBINU OCIMA”,DODAO JE.ZATIM JE ISPOD DONJIH TREPAVICA NANEO MARINSKO PLAVU OLOVKU ZA OCI,A ISPOD OLOVKE JE PRVO NANE LJUBICASTU SENKU.”DA BI DALI SJAJ OCIMA POTREBNO JE IZVUCI LINIJU OKO OKA U NEKOJ SVETLOJ BOJI I NANETI JE U SAM KUTAK OKA.OVDE SAM IZVUKAO LINIJU OKO OKO U NARANDZASTOJ BOJI,A U KUTKOVE OKA SAM STAVIO MALO LILA SENKE.ZA KRAJ SAM NANEO NEKOLIKO SLOJEVA MASKARE.ZA TEN SAM KORISTIO TECNI PUDER BOJE MEDA,NA OBRAZE SAM STAVIO MALO ROZA RUMENILA I NA USNE SVETLO ROZI SJAJ ZA USNE
E zar nije cool, sada ce te znati kako se ustvari sminka!!! | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: ~*Kako se Anny sminka*~... Sat Jan 17, 2009 11:04 am | |
| | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: ~*Kako se Anny sminka*~... Sat Jan 17, 2009 11:21 am | |
| | |
|
| |
***MAITE PERRONI*** New Member
Број порука : 51 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 21.12.2008
| Наслов: Re: ~*Kako se Anny sminka*~... Wed Feb 04, 2009 4:15 am | |
| | |
|
| |
**_DuLcE MaRiA_** Junior Member
Број порука : 126 Age : 34 Локација : Beograd Humor : Jako raspolozena Nesto o meni.. : Pa owko...Obozavam rbd a anjvise Dulce,volim da se zezam,izlazim,blejim sa drustvom...obozavam pesmu ljepsaod noci...i to je to... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : No Pares Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.01.2009
| Наслов: Re: ~*Kako se Anny sminka*~... Wed Feb 04, 2009 4:19 am | |
| | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: ~*Kako se Anny sminka*~... Mon Apr 20, 2009 4:38 am | |
| jao divno sad znama!!!!!! | |
|
| |
...T!nKeRbElL... Junior Member
Број порука : 188 Age : 28 Nesto o meni.. : Pa...Ja sam Lana,obozavam Anahi,muziku,ples... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salvame,Algun dia,Otro dia que va,Fui la nina...Iha xD Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 07.04.2009
| Наслов: Re: ~*Kako se Anny sminka*~... Sun Apr 26, 2009 7:02 am | |
| | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: ~*Kako se Anny sminka*~... Fri May 01, 2009 11:51 am | |
| znala sam ovo.... :-) msm da je previse sminke... | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: ~*Kako se Anny sminka*~... | |
| |
|
| |
| ~*Kako se Anny sminka*~... | |
|