*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: *Pesme poslednjeg diska* Sat Jan 10, 2009 8:48 am | |
| Pa ovo sam nasla na netu spisak pesama koje ce se nalaziti na zadnjem disku RBD-a "Adios"....
ovaj drugi spisak je spisak pesama koje ce se nalaziti na nekom specijalnom Fan Edition "adios"
zadnji disk po ovom sajtu bi trebao da izadje 14. Februara...
Adiós Data de lançamento: 14 de Fevereiro de 2009
01.-Hay que mirar al Sol (Dulce) [Rock / Pop] 02.-Yo sí creo en las hadas (Anahí) [Balada] 03.-Quedan los sueños (RBD) [Balada] 04.-Nada es imposible (RBD) [Rock / Pop] 05.-Pienso en ti (Dulce) [Balada] 06.-Viva la música (RBD) [Rock / Pop] 07.-No me olvides (Maite) [Pop] 08.-Tras las sombras (RBD) [Rock / Pop] 09.-Hasta el final (Poncho, Ucker, Chris) [Rock / Pop] 10.-Se me apagó la luz (Anahí) [Balada] 11.-Sabrás por qué (Maite, Dulce) [Rythm & Blues] 12.-Adiós (RBD) [Balada]
Adiós: Fan Edition Data de lançamento: Desconhecida
01.-Hay que mirar al Sol (Dulce) [Rock / Pop] 02.-Yo sí creo en las hadas (Anahí) [Balada] 03.-Quedan los sueños (RBD) [Balada] 04.-Nada es imposible (RBD) [Rock / Pop] 05.-Pienso en ti (Dulce) [Balada] 06.-Viva la música (RBD) [Rock / Pop] 07.-No me olvides (Maite) [Pop] 08.-Tras las sombras (RBD) [Rock / Pop] 09.-Hasta el final (Poncho, Ucker, Chris) [Rock / Pop] 10.-Se me apagó la luz (Anahí) [Balada] 11.-Sabrás por qué (Maite, Dulce) [Rythm & Blues] 12.-Adiós (RBD) [Balada] 13.-El regalo más grande (Anahí, Dulce, Tiziano) 14.-Rebelde (RBD, Tamta) 15.-Love is all there is (Dulce, Anahi, Maite) 16.-Let' s see where it go (Anahi) 17.-Being a good girl (RBD) | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: *Pesme poslednjeg diska* Sat Jan 10, 2009 11:04 am | |
| | |
|
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: *Pesme poslednjeg diska* Sat Jan 10, 2009 11:08 am | |
| | |
|
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: *Pesme poslednjeg diska* Sun Apr 19, 2009 10:55 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: *Pesme poslednjeg diska* | |
| |
|