| Kosa.............. | |
|
+4~S@NJ@~ *~ Andja ~* **_DuLcE MaRiA_** ::*AnN_TiNkEr_***:: 8 posters |
Аутор | Порука |
---|
::*AnN_TiNkEr_***:: Senior Member
Број порука : 220 Age : 31 Локација : Siempre con RBD Nesto o meni.. : ...Obozavam RBD, posebno Anny y Dul.. Takodje volim i Lady GaGa... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Desaparecio, Juntos, No pares, Salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 24.11.2008
| Наслов: Kosa.............. Fri Dec 12, 2008 9:58 am | |
| Ovde pricamo o kosi.......Kakvu frizuru imate?
Ja stil kao Roberta, ponekad uvijenu, ponekad ispravljenu, ali istu duzinu i isto stepenastu, a boja mi je kao Mijina iz drugog dela 1. sezone | |
|
| |
**_DuLcE MaRiA_** Junior Member
Број порука : 126 Age : 34 Локација : Beograd Humor : Jako raspolozena Nesto o meni.. : Pa owko...Obozavam rbd a anjvise Dulce,volim da se zezam,izlazim,blejim sa drustvom...obozavam pesmu ljepsaod noci...i to je to... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : No Pares Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.01.2009
| Наслов: Re: Kosa.............. Wed Jan 28, 2009 4:59 am | |
| meni je kosa ista kao kod Maite....ustvari kao rihana dog je imala onaj fazon napred duze pa nazad krace.... | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Kosa.............. Mon Apr 20, 2009 4:21 am | |
| Ja imam dugu smedju kosu ravniju i stepenastu......Volim da je uvijam!!!! | |
|
| |
~S@NJ@~ New Member
Број порука : 26 Age : 28 Nesto o meni.. : Obozawam rbd narucito dul imai! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : puedes vez pero no tochar,hace un histante,inalcanzable i ME VOY! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 11.05.2009
| Наслов: Re: Kosa.............. Thu May 14, 2009 3:49 am | |
| ja imam dugu ravnu kosu sa siskama! boja je kao od mije u 1 sezoni! | |
|
| |
*>MiLiCa<*_AnY_ Junior Member
Број порука : 123 Age : 27 Локација : bilo gde sa ponchom... Humor : ...XeX... :)))) Nesto o meni.. : ja sam milica...97 sam godiste...obozawam rbd...najwise wolim Dulce i Anny... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : pa...tesko pitanje...swe su extra...tesko mi je da se odlucim... Registration date : 13.05.2009
| Наслов: Re: Kosa.............. Thu May 14, 2009 11:06 am | |
| ja imam dugu stepenastu, rawnu kosu sa siskama...boja je smedja... | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Kosa.............. Sun May 17, 2009 10:45 am | |
| Ja imam frckawu kosu....a ponekad ispeglam.. | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Kosa.............. Mon May 18, 2009 5:01 am | |
| - *~Los A~*- Admin* ::
- Ja imam frckawu kosu....a ponekad ispeglam..
| |
|
| |
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: Kosa.............. Mon May 18, 2009 9:31 am | |
| Ja imam rawnu kosu,a kada ufrckam,digne se kao da imam paz! xexe | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Kosa.............. | |
| |
|
| |
| Kosa.............. | |
|