...Zw0nc!ca.... Junior Member
Број порука : 191 Age : 29 Локација : KRAGUJEVAC-GRAD SNOVA Job/hobbies : Odbojka Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 04.11.2008
| Наслов: *Neke stvari koje verovatno ne znate o Dulce* Wed Dec 10, 2008 4:30 am | |
| -Dul se kupa sedeci -Napravicr aukciju slika iz njene knjige -Mrzi krastavce -Voli da sprema kremove i paste -Svidjaju joj se logorske vatre na plazi -Njeno prvo kuce zvalo se Coqui -Kad je imala 2 godine mrzela je klovnove -U vrticu se tukla sa drugovima -Molila je magicne kraljeve da joj poshalju vilu da joj ispuni sve zelje -Grize nokte -Mrzi da skida shmiku i zato je may i annie chesto prekorevaju -Bila je fan grupe Mercurio i zaljubljena u Danny-ja -Retko sadi suncokrete u svojoj kuci -Snimila je film ‚‚EL CLAN‚‚ 2002 -Bila je zaljubljena u svog profesora engleskog -Fan je ‚‚BEBE‚‚ /poznate mexicke pewacice/ -Pati od insomnije -Swira saxofon i gitaru | |
|
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: *Neke stvari koje verovatno ne znate o Dulce* Wed Dec 10, 2008 1:31 pm | |
| da grize nokte i da je mrzi da skida sminku sam znala ali ovo ostalo nisam, u svakom slucaju gracias bb | |
|
::*AnN_TiNkEr_***:: Senior Member
Број порука : 220 Age : 31 Локација : Siempre con RBD Nesto o meni.. : ...Obozavam RBD, posebno Anny y Dul.. Takodje volim i Lady GaGa... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Desaparecio, Juntos, No pares, Salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 24.11.2008
| Наслов: Re: *Neke stvari koje verovatno ne znate o Dulce* Fri Dec 12, 2008 3:17 pm | |
| Mrzi krastavce Svidjaju joj se logorske vatre na plazi Kad je imala 2 godine mrzela je klovnove -U vrticu se tukla sa drugovima -Grize nokte -Mrzi da skida shmiku to je meni i njoj zajednicko, xi, xi,... Znala sam sve ovo, ali u svakom slucaju, hvala | |
|
...Zw0nc!ca.... Junior Member
Број порука : 191 Age : 29 Локација : KRAGUJEVAC-GRAD SNOVA Job/hobbies : Odbojka Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 04.11.2008
| Наслов: Re: *Neke stvari koje verovatno ne znate o Dulce* Thu Dec 18, 2008 5:05 am | |
| | |
|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: *Neke stvari koje verovatno ne znate o Dulce* Sun Jan 11, 2009 6:18 am | |
| ja krastawce obozawam!! xD | |
|
*MiLiCa HeRrErA* Senior Member
Број порука : 338 Age : 30 Локација : Sa MI GATITOM swuda.... Job/hobbies : Pljuwanje u dalj....xD Humor : Uwek raspolozena! hehehe...LoL Nesto o meni.. : Obozawam PONCHA!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe su extraa Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: *Neke stvari koje verovatno ne znate o Dulce* Wed Jan 14, 2009 6:40 am | |
| | |
|
Chava_Dul New Member
Број порука : 12 Age : 30 Локација : Vondy Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 09.03.2009
| Наслов: Re: *Neke stvari koje verovatno ne znate o Dulce* Mon Mar 09, 2009 8:16 am | |
| Xexe da procitala sam nedavno :) slicne smo :) :jkyi8i: | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: *Neke stvari koje verovatno ne znate o Dulce* | |
| |
|