*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: ~Los Serano~ Wed Nov 11, 2009 4:55 pm | |
| Pa kako wam se cini? | |
|
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: ~Los Serano~ Thu Nov 19, 2009 3:14 pm | |
| | |
|
REBELDE girl New Member
Број порука : 47 Age : 29 Локација : siempre con RBD! Job/hobbies : ples Humor : EXTRA, ...SUPER...!!!!! Nesto o meni.. : pa....tvroglava sam...xD Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : pa ne znam sad...al ajde..
Let's the music play
Money.Money
Y no puedo olvidarte
Adios
Para olvidarte de mi
Rebelde
Ensename....ma SVE!!!!!!!! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 14.04.2009
| Наслов: Re: ~Los Serano~ Sat Nov 21, 2009 6:09 am | |
| extraaa///serija..obozavam je i redovno sam je gledala! | |
|
miccy New Member
Број порука : 29 Age : 26 Nesto o meni.. : Zowem se Milica...Imam 12 god...Iz bg sam.... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Swe pesme su extra.... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 06.02.2010
| Наслов: Re: ~Los Serano~ Sat Feb 06, 2010 2:40 am | |
| Super je serija...ludaci.... | |
|
~ PrInCeSs CoMo AnNy ~ Senior Member
Број порука : 290 Age : 29 Локација : Sa Anny u holivudu! Job/hobbies : Volim anny! Humor : :) :) :) Nesto o meni.. : Obozavam Anny!!!!!!!!!!!!!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Ma bre sve su stvarno sooper! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 15.04.2009
| Наслов: Re: ~Los Serano~ Sat Feb 20, 2010 10:12 am | |
| | |
|