| Your **love** | |
|
+9*~ Andja ~* **_DuLcE MaRiA_** ::*AnN_TiNkEr_***:: LocaPorUcker ~*Dulce*Para*Siempre*~ ~*^ Taca_Roberta ^*~ cRaZy GiRl *~Los A~*- Admin* ...Zw0nc!ca.... 13 posters |
Аутор | Порука |
---|
...Zw0nc!ca.... Junior Member
Број порука : 191 Age : 29 Локација : KRAGUJEVAC-GRAD SNOVA Job/hobbies : Odbojka Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 04.11.2008
| Наслов: Your **love** Tue Nov 04, 2008 4:17 am | |
| Ovde pricamo o ljubavi..... je l neko zaljubljen?????? :blue heart: | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Your **love** Thu Nov 06, 2008 11:43 am | |
| :srce: :srce sa ruzom: JAAAAA :blue heart: | |
|
| |
Број порука : 191 Age : 29 Локација : KRAGUJEVAC-GRAD SNOVA Job/hobbies : Odbojka Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 04.11.2008
| Наслов: Re: Your **love** Thu Nov 06, 2008 2:29 pm | |
| Meni se svidja neko, koga vec znate......sa tv-a........Zove se Jovan Stefanovic.......Ucestvuje u Zvezdama Granda......Nema potrebe da ga opisujem...vec znate kako izgleda... :srce: :kisses: :blue heart: :dva srca: | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Your **love** Thu Nov 06, 2008 4:38 pm | |
| :srce: :kisses: :srce sa ruzom: :te quero: :blue heart: :dva srca: :wutguwerg: JAAAAAAAAAAAAA :extra: | |
|
| |
| Наслов: Re: Your **love** Tue Nov 11, 2008 2:45 pm | |
| Jel tajna u koga, ili ne???! | |
|
| |
~*^ Taca_Roberta ^*~ New Member
Број порука : 35 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 01.11.2008
| Наслов: Re: Your **love** Wed Nov 12, 2008 3:39 am | |
| jjjjaaaaaaaaaaa :extra: :srce: :cvet: :kisses: :srce sa ruzom: :te quero: :besos para ti: :usnee: :blue heart: :usneee: :dva srca: :xexex: :j7yirtutu: :lkuyut: :276575: :dthtdu4324: :ftuteut4545: :aferhtjt: :wutguwerg: :ethtey: | |
|
| |
~*Dulce*Para*Siempre*~ Junior Member
Број порука : 111 Age : 29 Локација : ~*~Sa Dulce na koncertima~*~ Job/hobbies : ~*~Sa provodjenje u studiju~*~ Humor : ~*~Hahaha~*~ Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 20.11.2008
| Наслов: Re: Your **love** Sun Nov 23, 2008 12:24 pm | |
| JA JESAM U BILLA!!!!!!!! :srce: :srce sa ruzom: :gitara: :zvoncica: :zvoncicaaa: :blue heart: :usneee: :dva srca: :zvincica+zvezd :kiss heart: :visnice: :mia y miguel: :xexex: :j7yirtutu: :lkuyut: :276575: :ftuteut4545: :dthtdu4324: :897562323gb: :rtuteutyuyyuu: :qwewtgeryh: :aferhtjt: :wutguwerg: :ethtey: | |
|
| |
LocaPorUcker New Member
Број порука : 75 Age : 29 Локација : Na nudistickoj plazi sa Dijegom. XD Job/hobbies : Gluma Humor : XD Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 21.11.2008
| Наслов: Re: Your **love** Sun Nov 23, 2008 12:53 pm | |
| ja u Dihega iz serije.........to je ne srecna ljubav ...ahhhhhhhhhhhhhhhh | |
|
| |
| Наслов: Re: Your **love** Tue Dec 09, 2008 2:17 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Your **love** Tue Dec 09, 2008 2:18 pm | |
| i moja je takodje nesrecna! | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Your **love** Thu Dec 11, 2008 1:54 am | |
| XEXEXX | |
|
| |
::*AnN_TiNkEr_***:: Senior Member
Број порука : 220 Age : 31 Локација : Siempre con RBD Nesto o meni.. : ...Obozavam RBD, posebno Anny y Dul.. Takodje volim i Lady GaGa... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Desaparecio, Juntos, No pares, Salvame Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 24.11.2008
| Наслов: Re: Your **love** Fri Dec 12, 2008 9:54 am | |
| j e s a m.............. u nekog slatkisa koji je stariji od mene 3 godine.........i sladak mi je neko ko je moje godiste............ i naravno S A J K O............. | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
| Наслов: Re: Your **love** Sun Dec 14, 2008 5:06 pm | |
| XEEXXE LEPO LEPO | |
|
| |
**_DuLcE MaRiA_** Junior Member
Број порука : 126 Age : 34 Локација : Beograd Humor : Jako raspolozena Nesto o meni.. : Pa owko...Obozavam rbd a anjvise Dulce,volim da se zezam,izlazim,blejim sa drustvom...obozavam pesmu ljepsaod noci...i to je to... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : No Pares Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.01.2009
| Наслов: Re: Your **love** Wed Jan 28, 2009 5:00 am | |
| | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
| Наслов: Re: Your **love** Fri Feb 13, 2009 11:21 am | |
| axa znam | |
|
| |
*~ Andja ~* Best Member
Број порука : 694 Age : 29 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 28.02.2009
| Наслов: Re: Your **love** Sun Apr 19, 2009 11:52 am | |
| | |
|
| |
~S@NJ@~ New Member
Број порука : 26 Age : 28 Nesto o meni.. : Obozawam rbd narucito dul imai! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : puedes vez pero no tochar,hace un histante,inalcanzable i ME VOY! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 11.05.2009
| Наслов: Re: Your **love** Thu May 14, 2009 3:40 am | |
| jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :srce: :kisses: :te quero: :blue heart: :dva srca: :lkuyut: :wutguwerg: :wynrn: | |
|
| |
*>MiLiCa<*_AnY_ Junior Member
Број порука : 123 Age : 27 Локација : bilo gde sa ponchom... Humor : ...XeX... :)))) Nesto o meni.. : ja sam milica...97 sam godiste...obozawam rbd...najwise wolim Dulce i Anny... Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : pa...tesko pitanje...swe su extra...tesko mi je da se odlucim... Registration date : 13.05.2009
| Наслов: Re: Your **love** Sun May 17, 2009 10:40 am | |
| ja jesam narawno...u jednog slatkisa iz moje skole...isto je moje godiste...prelep je...u njega se zaljubljuju i dewojke iz 7 i 8 razreda... | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| |
| |
*Sladja* New Member
Број порука : 3 Age : 28 Nesto o meni.. : Ja sam Sladja..96 sam god..iz Leskovca sam..i bla bla bla..<3 Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : No pares,empesar desde cero,fuego..ma sve pesme su mi naj!<3 Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 19.06.2009
| Наслов: Re: Your **love** Fri Jun 19, 2009 5:04 pm | |
| | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} ♥admin♥
Број порука : 729 Age : 29 Локација : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo Nesto o meni.. : hola,zovem se Bozana Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : carino mio,aun hay algo,money money,tras de mi... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 05.07.2009
| Наслов: Re: Your **love** Mon Jul 06, 2009 3:23 pm | |
| jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sam zaljubljena u MOJU LJUBAV PONCHA!!!!TO MI JE 1 LJUBAV NESRECNA NAZALOST,A SRECNA JEDAN SLATKIS IZ MOJE SKOLE ISTO JE '95 GODISTE KAO I JA | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Your **love** | |
| |
|
| |
| Your **love** | |
|