♥ Alexandra Rosas ♥ ♥admin♥
Број порука : 262 Age : 29 Локација : s ****** na pustom ostrvu .... ljubimo se ! Job/hobbies : pacenje za ****** Humor : xaxaxaxaxa+)nista nije smesno Nesto o meni.. : Ja sam Aleksandra obo Uckea,Anahi & Guillerma :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Liso Sensual,Rebelde,Salvame.Camino A sol ......
Ma sve ! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.07.2009
| Наслов: Pravila za MOD-ove ! Tue Jul 14, 2009 2:11 am | |
| 1 Moraju biti redovni 2 Moraju donositi novosti ! 3 Moraju imati 300 postova 4 Moraju biti u dobrim odnosima s svim adminima | |
|
♥Annie Mi Vida♥ Old Member
Број порука : 508 Age : 30 Локација : Sa Annie na MDWT..! Job/hobbies : xmmm...Moj xobi?! Wolim Annie Humor : LoL .... :- )))) Nesto o meni.. : Ja sam exsluziva!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Salwame i Tras de mi Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Pravila za MOD-ove ! Wed Jul 15, 2009 4:21 pm | |
| bb ja mislim da ne trba toliko punoo postowa... | |
|
~*~TrEnDy~*~ Best Member
Број порука : 664 Age : 29 Локација : ~*Na Plazi Pijem Orange Jouce*~ Job/hobbies : slusanje rbd muzike i kompa Humor : xexexexe Nesto o meni.. : OBOZAWAM RBD I OWAJ 4UM!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : swe su extra Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 08.07.2009
| Наслов: Re: Pravila za MOD-ove ! Thu Jul 16, 2009 4:05 am | |
| previse postova treba bb,mozda malo manje | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Pravila za MOD-ove ! | |
| |
|