| Nowi admini su..... | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Nowi admini su..... Sun Jul 05, 2009 8:33 am | |
| E owako doslo je do nekih izmena: Nowi admini su: 1. *ZALJUBLJENA MAWA*-Zato sto se trudi i to zasluzuje 2. RBD GIRL-Njoj sam obecala,a kada se nesto obeca to mora i da se ispuni!~
Cestitam !!! | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Sun Jul 05, 2009 9:47 am | |
| jaoj extra postala sam admin, jeeeee.... hvala vam.... :))))) cestitam RBD GIRL.... | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Sun Jul 05, 2009 10:01 am | |
| Ali samo da kazem, da ako rbd girl nebude aktivna an 4umu, skida se na poziciju moda ako se ni tada ne bide trudikla bice samo obican korisnik, a admion je i P. Sawer | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} ♥admin♥
Број порука : 729 Age : 29 Локација : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo Nesto o meni.. : hola,zovem se Bozana Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : carino mio,aun hay algo,money money,tras de mi... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 05.07.2009
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Sun Jul 05, 2009 2:52 pm | |
| ok ne brinite se bicu redovna dolazicu svaki dan na forum bicu odlican admin hvala bb cestitam i tebi | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Mon Jul 06, 2009 9:43 am | |
| ja ne vidim admin panel... :) drugo ne vidim deo predstavljanje... :) i ne vidim rankove, i ne vidim grupe... | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} ♥admin♥
Број порука : 729 Age : 29 Локација : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo Nesto o meni.. : hola,zovem se Bozana Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : carino mio,aun hay algo,money money,tras de mi... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 05.07.2009
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Mon Jul 06, 2009 10:08 am | |
| da ni ja ne vidim predstavljanje a ne vidis admin panel zato sto ti jos pise mod ispod nicka ja sam ti sad namestila | |
|
| |
Malla ♥admin♥
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Mon Jul 06, 2009 10:50 am | |
| ma nije to do toga... :) ja idalje ne vidim admin panel.... | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} ♥admin♥
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Mon Jul 06, 2009 3:11 pm | |
| e pa onda ne znam kad dodje glavni admin videce sta nije u redu | |
|
| |
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Mon Jul 06, 2009 8:12 pm | |
| ni ja ne vidim.. imam za moda alatke.. ali nemam i za admina.. tj admin panel..! | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} ♥admin♥
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Tue Jul 07, 2009 6:11 am | |
| ja imam ali ne znam sta nije u redu | |
|
| |
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: Nowi admini su..... Tue Jul 07, 2009 9:02 am | |
| evo sad imam admin panel..! | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Nowi admini su..... | |
| |
|
| |
| Nowi admini su..... | |
|