| PONCHO!!!!!! | |
|
|
DA li da 4um bude o PONCHU?? | DA!!!! | | 40% | [ 2 ] | NE!!! | | 60% | [ 3 ] |
| Укупно гласова : 5 | | |
|
Аутор | Порука |
---|
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: PONCHO!!!!!! Thu Jul 02, 2009 4:28 am | |
| | |
|
| |
Malla ♥admin♥
Број порука : 397 Age : 29 Локација : *sa vewikim u krevetu* xD Job/hobbies : PLES..... ZAJEBANCIJA.... Humor : zezanje...... Nesto o meni.. : ja sam Janny... :-) volim jednog Vewikog.. :-) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve... :-) Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 30.01.2009
| Наслов: Re: PONCHO!!!!!! Thu Jul 02, 2009 4:28 am | |
| | |
|
| |
Angel of Death Best Member
Број порука : 749 Age : 32 Локација : ...:*:Neverland:*:... Job/hobbies : Druzenje,net,skola.... Humor : =) Nesto o meni.. : Obb da gledam serije..omiljene su mi One Tree Hill, Gossip Girl, Grey`s Anatomy..i naravno Rebelde...! :))) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Tu amor... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 13.04.2009
| Наслов: Re: PONCHO!!!!!! Thu Jul 02, 2009 11:52 am | |
| | |
|
| |
cRaZy GiRl ♥mod♥
Број порука : 971 Age : 29 Nesto o meni.. : :) Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : RBD - Fui La Nina Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: PONCHO!!!!!! Fri Jul 03, 2009 5:25 am | |
| | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} ♥admin♥
Број порука : 729 Age : 29 Локација : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo Nesto o meni.. : hola,zovem se Bozana Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : carino mio,aun hay algo,money money,tras de mi... Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 05.07.2009
| Наслов: Re: PONCHO!!!!!! Sun Jul 05, 2009 7:15 am | |
| | |
|
| |
~*~TrEnDy~*~ Best Member
Број порука : 664 Age : 29 Локација : ~*Na Plazi Pijem Orange Jouce*~ Job/hobbies : slusanje rbd muzike i kompa Humor : xexexexe Nesto o meni.. : OBOZAWAM RBD I OWAJ 4UM!!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : swe su extra Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 08.07.2009
| Наслов: Re: PONCHO!!!!!! Thu Jul 09, 2009 4:06 am | |
| NEEE!!!!Mism bolje da budu swi nego samo on...Ipak owo je 4um RBD-a a ne njega samog. Ali on je strawa!!!!! :r.b.d: | |
|
| |
*~Los A~*- Admin* ♥glavni admin♥
Број порука : 2490 Age : 30 Локација : sa anny y ponchom* Job/hobbies : trcim po sobi Humor : xaxaxaxxax Nesto o meni.. : Obozavam rbd!!!! Koliko ti se svidja forum??? : Koliko volis Rbd : Omiljena rbd pesma : Sve su extra! Postavi sliku omiljenor rbd clana : Registration date : 18.10.2008
| Наслов: Re: PONCHO!!!!!! Thu Jul 09, 2009 4:16 am | |
| - natasa ::
- NEEE!!!!Mism bolje da budu swi nego samo on...Ipak owo je 4um RBD-a a ne njega samog. Ali on je strawa!!!!! :r.b.d:
ludaco jedna, mi menjamo 4um u drugi, pa zato pitamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. ja se prema njoj ocvako obracamn jer se bas dobro poznajemo!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: PONCHO!!!!!! | |
| |
|
| |
| PONCHO!!!!!! | |
|